Работата в екип и страстта за добре свършена работа е това, което изгради, подържа и развива нашата компания в сферата на преработка на дивите гъби, трюфели, плодове и зеленчуци.
Започнахме през 90-те години същите хора, които сме и сега. Началото бе с добив и преработка на диви гъби и диви плодове преди повече от двайсет години. Времето беше трудно, имахме малко познания в тази нова за нас дейност, липсваше пазар за реализация, както и възможности да черпим знания от науката или опита на предишни поколения за този нов за нашата страна бранш. Голямата ограниченост на информация за организация и изграждане на производствен и технологичен процес за преработка на култивирани плодове, горски плодове, горски гъби и трюфели очерта един труден път, свързан с не много ефективно развитие в определени моменти. Въпреки всички трудности обаче идва момент, в който усилията, натрупаният опит и придобитите знания от чужди страни дадоха своя резултат. Сега можем да кажем с уверение, че нашите продукти са сред най-качествените, произвеждани в Европа. Всичко това може да случи само, ако човек обича това, което прави и влага много страст и жар в работата си.